Raad van Bestuur

 

De raad van bestuur is het hoogste orgaan in onze speelpleinwerking, deze bestaat uit een aantal ervaren of oud-leiders en enkele huidige hoofdmoni’s. Zij zorgen voor het instandhouden van de werking, regelen de financiën, werken de plannen uit, zorgen voor de uitstappen, houden contact met de stad, kortom: zorgen dat het speelplein blijft draaien, ook buiten de vakanties. Met de kennis van enkele oud-leiders en de betrokkenheid van de huidige leiders proberen we het beste uit het speelplein te halen.
 
Deze raad omvat onder andere: Jens Decaesteker, Martijn Ooghe, Tim Clabeau, Victor van Oost, Mylan Pannekoecke, Atsina Billiau, Chloë Maerten, Kenji Sergier, Rune Nuckens, Maya Leys en Manon Vandromme.

 
 

Jens Decaesteker

0478/16.49.83

Hallo, mijn naam is Jens Decaesteker en zit momenteel in mijn 7e jaar dieetbakkerij op ter groene poorte in brugge. 

Mijn avontuur op het speelplein begon toen ik zelf al kindje op de leeftijd van 2,5 jaar elke zomer naar het speelplein ging. Toen ik 16 jaar werd, heb ik de overstap gemaakt als moni. Hierdoor is mijn passie om te spelen met kinderen alleen maar toegenomen. Een nieuwe toffe vriendengroep van moni’s kwam daar automatisch ook bij kijken. 

Sinds kort ben ik samen met Martijn Ooghe eindverantwoordelijke van de piepauw. Ik hoop samen met hem mijn passie voor het speelpleinwerk in Poperinge op een goede manier neer te zetten. 

Martijn Ooghe

0468/16.53.75

Hallo, mijn naam is Martijn Ooghe en ik heb een grote passie voor vrijwilligerswerk.

In 2016 ben ik gestart al moni op het speelplein. Sinds kort mag ik mezelf samen met Jens ook eindverantwoordelijke noemen van De Piepauw.  
Als ik niet op het speelplein rondloop kan je me vinden bij het Rode Kruis Poperinge. Daar ben ik hulpverlener en geeft ik eerste hulp lessen aan kinderen, jongeren en volwassenen. Ook ben ik leider en verantwoordelijke van het Jeugd Rode Kruis. 
Waarom ik zo veel vrijwilligerswerk doe? Ik vind het belangrijk om van deze wereld een betere plaats te maken. En dat doe ik onder andere door kinderen de tijd en ruimte te geven om jong te zijn, te spelen en vuil te worden. 
Oja, in de tussentijd ben ik ook student Ecotechnologie aan de Hogeschool Vives te Kortrijk

Eindverantwoordelijken

thumbnail_PSX_20200522_123943.jpg

Maya Leys

Sinds 2018 actief

Student

Victor Van Oost

Sinds 2017 actief

Student

Tim Clabeau

Sinds  2017 actief

Student

 

Chloë Maerten

Sinds 2017 actief

Student

 

Kenji Sergier

Sinds  2018 actief

Student

 

Manon Vandromme

Sinds 2018 actief

Student

 

Atsina Billiau

Sinds 2016 actief

Student

Rune Neuckens

Sinds 2018 actief

Student

 

Mylan Pannekoecke

Sinds  2017 actief

Student

 

Bestuursleden