Huidige situatie

 

 

Hallo allemaal

Het is even geleden maar we zijn terug met een update.

We weten nog niet welke maatregelen zullen gelden voor de paasvakantie, maar we gaan er voorlopig van uit dat er bubbels zullen zijn. Hoeveel bubbels, en hoeveel kinderen er zullen kunnen komen weten we niet. Hiervoor wachten we op meer informatie van hogerhand.

De inschrijvingen zijn wel al opengesteld. Je vind deze terug onder 'inschrijvingen'. Omdat onze capaciteit nog niet gekend is zijn alle inschrijvingen onder voorbehoud. Zodra we onze maximale capaciteit weten bevestigen we de inschrijvingen. .

Opnieuw gelden de bubbels voor een volledige week. Als je nu één of vijf dagen komt, je plaats in de bubbel is voor die week gereserveerd. Meer dag komen in een week waarvoor je ingeschreven bent is mogelijk. 

Je kan doorgeven met welke vrienden en vriendinnen je graag samen in een bubbel wilt zitten. Hierbij is het belangrijk om te weten dat we niet kunnen garanderen dat we alle vriendengroepen samen kunnen steken. Je kan ons hierbij wel helpen. Geef op tijd door met wie je kind graag samen wilt spelen. Nodig ook de ouders van je kind zijn/haar vrienden uit om hun kind zo snel mogelijk in te schrijven. Alleen wie ingeschreven is kunnen we een plaats geven in een bubbel. 

Zodra we meer weten updaten we deze pagina.​

Wens je alle, vele tientallen pagina's, aan maatregelen in te kijken waarop we ons gebaseerd hebben? Surf dan naar www.ambrassade.be

Als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt zijn die meer dan welkom. Bekijk eerst onze pagina veelgestelde vragen! Je kan ons ook altijd een mailtje sturen (zie hieronder) of je kan ons bellen op 0498 56 64 58.

Is er al een update geweest door de overheid maar is deze pagina nog niet aangepast? Dat wilt zeggen dat ons moni-team de maatregelen nog aan het verwerken en implementeren is. Je mag spoedig een update verwachten.