anno 1975

Veelgestelde vragen

 

 

We krijgen regelmatig vragen van ouders, kinderen, moni's ... Deze vragen met antwoorden posten we hier om jullie te helpen. Heb je een vraag die er niet bij staat? Stel ze zeker.

Bekijk eerst de maatregelen die we genomen hebben. Daar staat veel nuttige en belangrijke informatie.

Wanneer gaat het speelplein open?

Het zal ons lukken om alle voorbereidingen op tijd af te krijgen. Dit betekent dat we al vanaf 1 juli open gaan.

Moeten we ons kind inschrijven?​

Ja, de inschrijvingen zijn begonnen. Dit kan je hier doen. Inschrijven doe je per dag. Je kiest zelf als je dan een hele of een halve dag komt.

Let op: als je inschrijft voor een dag, dan is deze ook bindend. Merken we dat je zonder te verwittigen wegblijft, krijg je een waarschuwing. Gebeurt dit opnieuw zijn we genoodzaakt om al je reservaties te verwijderen. Verwittigen moet ten laatste één dag op voorhand gebeuren.

Ik kreeg geen bevestigingsmail, wat nu?

Als je geen bevestigingsmail kreeg is je kind (nog) niet ingeschreven. Deze mail is afkomstig van info@depiepauw.com en niet van Google. Kijk eventueel bij je spam.
Twijfel je? Neem dan contact op met ons.

Ik heb mijn kind ingeschreven maar ze kan toch niet komen. Wat nu?

Verwittig​ zo snel mogelijk de hoofdmoni. Dit moet ten laatste één dag op voorhand gebeuren. Annuleren kan zowel via mail als aan het infopunt op het speelplein. Verwittigen is nodig zodat we die plaats open kunnen stellen voor andere kinderen.

Indien we merken dat je niet verwittigde krijg je een tweede kans. Gebeurt dit opnieuw moeten we helaas alle reservaties voor je kind verwijderen. Opnieuw inschrijven kan, maar de kans bestaat dat er geen plaats meer is. We moeten zo streng zijn om een goede werking voor iedereen te garanderen.

Kan je een halve dag komen?

Zeker. Inschrijven gebeurt wel per dag, maar je kiest dan zelf als je een hele of halve dag komt.

Mogen we over de middag naar huis gaan eten?

Neen, als je een hele dag komt mag je over de middag niet naar huis. Als je een halve dag komt mag je uiteraard wel thuis eten.

Zitten broers en zussen samen?

Ja, als het leeftijdsverschil niet te groot is worden broers en zussen in dezelfde bubbel ingepland. Dit doen we omdat ze thuis ook al in dezelfde bubbel zitten.

Als een activiteit geannuleerd wordt, krijg ik dan mijn geld terug?

Als een activiteit geannuleerd wordt krijg je vanzelfsprekend het volledige bedrag terug. Dit bedrag wordt toegevoegd aan het saldo van je kind. Dit wilt zeggen dat je de volgende keren minder of niets zult moeten betalen. Het is ook mogelijk om dit geld cash terug te krijgen. Spreek hiervoor de hoofdanimator aan.

Als je nog vragen, opmerkingen of suggesties hebt zijn die meer dan welkom. Je kan ons altijd een mailtje sturen (zie hieronder) of je kan ons bellen op 0498 56 64 58.

0498/56.64.58

Contact