anno 1975

Veelgestelde vragen

 

 

We krijgen regelmatig vragen van ouders, kinderen, moni's ... Deze vragen met antwoorden posten we hier om jullie te helpen. Heb je een vraag die er niet bij staat? Stel ze zeker.

Bekijk eerst de maatregelen die we genomen hebben. Daar staat veel nuttige en belangrijke informatie.

Zal het speelplein open zijn in de paas- en zomervakantie.

Er zijn nog geen maatregelen gekend voor de paas- en zomervakantie. We doen ondertussen ons best om de volledige paas- en zomervakantie op en te zijn.

Moeten we ons kind inschrijven?​

We weten nog niet als we met inschrijvingen zullen werken.

Let op: als je inschrijft voor een dag, dan is deze ook bindend. Merken we dat je zonder te verwittigen wegblijft, krijg je een waarschuwing. Gebeurt dit opnieuw zijn we genoodzaakt om al je reservaties te verwijderen. Verwittigen moet ten laatste één dag op voorhand gebeuren.

Kan je een halve dag komen?

Zeker. Inschrijven gebeurt wel per dag, maar je kiest dan zelf als je een hele of halve dag komt.

Als een activiteit geannuleerd wordt, krijg ik dan mijn geld terug?

Als een activiteit geannuleerd wordt krijg je vanzelfsprekend het volledige bedrag terug. Dit bedrag wordt toegevoegd aan het saldo van je kind. Dit wilt zeggen dat je de volgende keren minder of niets zult moeten betalen. Het is ook mogelijk om dit geld cash terug te krijgen. Spreek hiervoor de hoofdanimator aan.

Als je nog vragen, opmerkingen of suggesties hebt zijn die meer dan welkom. Je kan ons altijd een mailtje sturen (zie hieronder) of je kan ons bellen op 0498 56 64 58.

0498/56.64.58

Contact